dinsdag 16 juli 2024

Rev’it! komt met nieuwe handschoen

Dit is een persbericht. De redactie van MOTOR.nl is dus niet verantwoordelijk voor de inhoud. Heb je zelf een persbericht dat je graag op MOTOR.nl ziet? Dan mail je deze naar redactie@www.motor.nl.

Wij introduceren de Jerez Pro – een handschoen van wereldklasse, ontworpen voor professionele coureurs op het MotoGP circuit en nu beschikbaar voor alle rijders die onverslaanbare performance eisen.
 
De Jerez Pro heeft een upgrade gekregen ten opzichte van zijn prijswinnende voorganger, met extra TRYONIC impact protectie op de manchet en aanvullende palm en pink sliders voor maximale schuurbestendigheid. De Jerez Pro is voorzien van het ‘harmonica’ concept, wat de natuurlijke anatomie van de hand nabootst en zorgt voor comfort en draagbaarheid. Deze constructiewijze creëert ruimte voor een tweede TPU ‘hard part’ op de rug van de hand. De stiksels zitten nog steeds aan de buitenkant van de handschoen, om het gevoel op de bedieningselementen van de motor te garanderen.
 
Een combinatie van premium kangoeroeleer, rundleer en een air mesh materiaal maken dit een van de meest duurzame, ademende racehandschoenen op de markt.
 

 

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen