Rev’it! komt met nieuwe handschoen

Dit is een persbericht. De redactie van MOTOR.nl is dus niet verantwoordelijk voor de inhoud. Heb je zelf een persbericht dat je graag op MOTOR.nl ziet? Dan mail je deze naar redactie@motor.nl.

Wij introduceren de Jerez Pro – een handschoen van wereldklasse, ontworpen voor professionele coureurs op het MotoGP circuit en nu beschikbaar voor alle rijders die onverslaanbare performance eisen.
 
De Jerez Pro heeft een upgrade gekregen ten opzichte van zijn prijswinnende voorganger, met extra TRYONIC impact protectie op de manchet en aanvullende palm en pink sliders voor maximale schuurbestendigheid. De Jerez Pro is voorzien van het ‘harmonica’ concept, wat de natuurlijke anatomie van de hand nabootst en zorgt voor comfort en draagbaarheid. Deze constructiewijze creëert ruimte voor een tweede TPU ‘hard part’ op de rug van de hand. De stiksels zitten nog steeds aan de buitenkant van de handschoen, om het gevoel op de bedieningselementen van de motor te garanderen.
 
Een combinatie van premium kangoeroeleer, rundleer en een air mesh materiaal maken dit een van de meest duurzame, ademende racehandschoenen op de markt.
 

 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?