Ride-on Motortours in 2017

Komend weekeinde 10 en 11 December wordt het weer gezellig in Zeddam. We nodigen je graag uit om kennis te maken en/of samen naar het 2017-reisprogramma te kijken. Klik voor het Programma.

Avond bij MotoPort Zelhem

Nu er overal alweer pekel op de wegen ligt, is het tijd om nieuwe uitdagingen te bekijken. Op 16 December komen we naar MotoPort in Zelhem om te laten zien welke wij in petto hebben. En stel nu dat je voor een specifieke reis komt, dan kunnen we daar zo maar rekening mee houden als je het even laat weten

2017 wordt een prachtig reisjaar. We gaan van Alaska naar Vuurland rijden! 

De reis van Alaska naar Vuurland, ca. 30.000km in 120 dagen gaat door. We vertrekken op 10 Augustus.

De Zuid Amerika reis, die er nu als deeltraject van ca. 15.000km vanaf Colombia op staat start ook en wel op 26 September. Deze reis duurt 73 dagen en eindigt ook in Ushuaia op 7 December.

Binnenkort zal de eerste bijeenkomst met de groep reisgenoten die ingeschreven heeft plaatsvinden. 

Klik hier voor Alaska > Vuurland en hier voor de Zuid Amerika reis.

2-3 weken Marokko Allroad, IJsland Allroad en Rusland Tsarenrit

Maar we hebben er nog meer mooie reizen op staan van 2-3 weken; gaan terug naar Marokko (Allroad) in April, naar IJsland (Allroad) in Juli/Augustus en ook de Tsarenrit naar Rusland staat er weer op in Juni/Juli. 

http://www.ride-onmotortours.com/index.html 

Nieuwe Reis: Ontdek Perzië, Turkije en Iran

Ook hier zijn nog slechts enkele plekken vrij: Iran was voor alle reisgenoten die tot nu toen samen met ons door dit land reisden steeds de grootste verrassing in positieve zin. Turkije heeft eveneens veel te bieden, zelfs als we conflictzones vermijden is er zoveel te zien. 

http://www.ride-onmotortours.com/common/pages/turk-iran/turk-iran-nl.htm

Extra 7-daagse Isle of Man TT-reis

Op een paar plekken na zitten alle reisgroepen naar de Isle of Man TT 2017 alweer vol. Je kan dan alleen nog (vrijblijvend) op de reserve lijst inschrijven, maar er is ook een andere keuze: Ga mee van 25-31 Mei. Je bent er dan tijdens de kwalificatie races (alle klassen rijden) en tevens tijdens de Pre-Classic-TT met 1 trainingsavond en 2 racedagen. Arrangement met tent-plek kost v.a. € 775,- p.p. met solo-motor, met huurtent (min. 2 personen) v.a. € 890,- en met accommodatie v.a. € 900,- t/m 1100,- Inschrijven kan met het bekende formulier.

Polen Allroad reis van 24 Juni t/m 6 Juli 2017 i.s.m. BERRT 

We gaan ook weer naar Polen, maar doen die volgend jaar i.s.m. BERRT. Het is een echte Allroad reis met elke dag heel wat onverharde kilometers. Op 21 December zullen we bij BERRT (p/a Hommel 9 te Apeldoorn) een presentatie geven over deze reis. Kijk op de site van BERRT.

10 en 11 December

Bijeenkomsten in het Ride-on! Travel Center, ‘s Heerenbergseweg 10 te Zeddam 

Programma 10 December: 

11.00 uur – Turkije en Iran Pilot 

13.00 uur – Tsarenrit Rusland 

15.30 uur – Marokko Allroad Reis en – IJsland Allroad Reis 

Programma 11 December: 

14.30 uur – MotorKaravaan Alaska > Vuurland en – MotorKaravaan Zuid Amerika 

We hopen dat je je komst even meldt zodat we voldoende hand-outs en koffie hebben.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73, Promotor en Classic & Retro. Redacteuren Ad van de Wiel, Jan Kruithof, Eddie de Vries, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?