Robbie Maddison flikt het weer

Dat het kán, beweest Robbie Madison al eerder. Met zijn KTM tweetakcrosser reed hij over water. De volgende uitdaging: dit flikken op zee met meterhoge golven. Hiervoor vond de stuntrijder een aantal nieuwe sponsoren en pakte wederom een KTM, een viertakt dit keer. We zijn benieuwd hoeveel hij er versleten (verzopen) heeft voordat dit is gelukt. Naar eigen zeggen verbrak hij zelfs onlangs het wereldrecord ‘over het water rijden’. Het blijft een gek gezicht, zo’n crossmotor op het water.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73, Promotor en Classic & Retro. Redacteuren Ad van de Wiel, Jan Kruithof, Eddie de Vries, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.