Ronax uit de doeken

We vallen direct met het slechtste nieuws in huis: voor een Ronax 500 moet je bijzonder diep in je buidel tasten. De GP-replica kost €100.000 en daarvoor moet je ‘m nog zelf ophalen in Dresden ook, en als je ‘m op kenteken wilt zetten moet je ook nog eens vele duizende euro’s BPM betalen.

Maar hé, dan heb je wel wat! Hier deden we de 500 al een beetje uit de doeken, maar nu is bekend dat de 499cc-tellende V4-tweetakt-motorblok 160 giftige pk’s levert en de stroomlijn inderdaad erg veel op de Honda NSR lijkt. Het feit dat de gelimiteerde oplage 46 stuks betreft, bewijst dat de Ronax een absolute knipoog naar Rossi’s kampioensmachine is.

Heb je daadwerkelijk interesse in een Ronax 500? Na je eerste aanbetaling ben je welkom om een testrit te maken op een circuit. Ben je daarna tevreden, dan wordt de bestelling afgerond en zul je een half jaar op je motor moeten wachten.

Meer informatie, alhoewel wat summier, op de website van Ronax.

 

 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73, Promotor en Classic & Retro. Redacteuren Ad van de Wiel, Jan Kruithof, Eddie de Vries, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.