13 C
Nederland
zondag 3 juli 2022

Film: Rossi test de Bridgestone Battlax S20 EVO

Dit is een persbericht, opgesteld door de importeur of fabrikant van het product of een organisatie of vereniging. De redactie van MOTOR.nl is dus niet verantwoordelijk voor de inhoud. Heb je zelf een persbericht dat je graag op MOTOR.nl ziet? Dan mail je deze naar redactie@www.motor.nl.

Rijswijk, 14 mei 2014 – Bridgestone introduceert de BATTLAX Hypersport S20 EVO, de opvolger van de bekroonde S20 band. De introductie wordt vergezeld door een opvallende nieuwe promotiefilm met Valentino Rossi.

Bij de ontwikkeling van de S20 EVO heeft Bridgestone een beroep gedaan op dé adviseur op het gebied van motorfietsbanden, negenvoudig wereldkampioen Valentino Rossi, om de technologie die in de MotoGP gebruikt wordt toe te passen in een band voor gebruik op de openbare weg.

Toen Bridgestone en Valentino hun gedeelde ervaring in de MotorGP inzetten om de ultieme wegband te ontwikkelen zei Rossi dat “je door het verleggen van grenzen veel kunt leren over verschillende zaken. Over jezelf. Over de motorfiets. Over de band. Het delen van mijn ervaringen, gevoelens en kennis van het circuit is belangrijk voor de mensen om me heen, en levert een bijdrage aan de technologische ontwikkeling.”

Met de hulp van Valentino is de Bridgestone S20 EVO een band geworden die de in zijn klasse toonaangevende prestaties en veiligheid van de S20 nog verder verbetert, met als extra bonus een grotere duurzaamheid en stabiliteit. Met trots kunnen we stellen dat het beste nog beter geworden is!

Zoals u kunt zien in de promotiefilm voor de S20 EVO beleefde Valentino veel plezier aan het testen, toen hij de band stevig aan de tand voelde op een Yamaha YZF-R1. Als u zelf motor rijdt en de nieuwste band wilt proberen waar Valentino Rossi persoonlijk zijn goedkeuring aan verleend heeft, ga dan naar de Bridgestone Europe website. 

 

 

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen