Film: Rossi test de Bridgestone Battlax S20 EVO

Dit is een persbericht, opgesteld door de importeur of fabrikant van het product of een organisatie of vereniging. De redactie van MOTOR.nl is dus niet verantwoordelijk voor de inhoud. Heb je zelf een persbericht dat je graag op MOTOR.nl ziet? Dan mail je deze naar redactie@motor.nl.

Rijswijk, 14 mei 2014 – Bridgestone introduceert de BATTLAX Hypersport S20 EVO, de opvolger van de bekroonde S20 band. De introductie wordt vergezeld door een opvallende nieuwe promotiefilm met Valentino Rossi.

Bij de ontwikkeling van de S20 EVO heeft Bridgestone een beroep gedaan op dé adviseur op het gebied van motorfietsbanden, negenvoudig wereldkampioen Valentino Rossi, om de technologie die in de MotoGP gebruikt wordt toe te passen in een band voor gebruik op de openbare weg.

Toen Bridgestone en Valentino hun gedeelde ervaring in de MotorGP inzetten om de ultieme wegband te ontwikkelen zei Rossi dat “je door het verleggen van grenzen veel kunt leren over verschillende zaken. Over jezelf. Over de motorfiets. Over de band. Het delen van mijn ervaringen, gevoelens en kennis van het circuit is belangrijk voor de mensen om me heen, en levert een bijdrage aan de technologische ontwikkeling.”

Met de hulp van Valentino is de Bridgestone S20 EVO een band geworden die de in zijn klasse toonaangevende prestaties en veiligheid van de S20 nog verder verbetert, met als extra bonus een grotere duurzaamheid en stabiliteit. Met trots kunnen we stellen dat het beste nog beter geworden is!

Zoals u kunt zien in de promotiefilm voor de S20 EVO beleefde Valentino veel plezier aan het testen, toen hij de band stevig aan de tand voelde op een Yamaha YZF-R1. Als u zelf motor rijdt en de nieuwste band wilt proberen waar Valentino Rossi persoonlijk zijn goedkeuring aan verleend heeft, ga dan naar de Bridgestone Europe website. 

 

 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73, Promotor en Classic & Retro. Redacteuren Ad van de Wiel, Jan Kruithof, Eddie de Vries, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?