woensdag 7 december 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Royal Enfield kleurt de 2023 Himalayan en Classic in het nieuw

De Royal Enfield Himalayan krijgt drie nieuwe kleurstellingen voor 2023. Meestal laten we marketingteksten achterwege, maar deze keer willen we jullie toch laten meegenieten van de grappige omschrijving. Hier gaan we: “Glacier Blue refereert aan de diepblauwe hemel en kristalheldere ijskoude meren in het Himalayan-gebergte; Sleet Black haalt zijn inspiratie uit de sterrenhemel in de Himalayan en de glinsterende, messcherpe sneeuw op de rotsoppervlakken; en Dune Brown is de weerklank van de iconische kleuren van de koude Himalayan-woestijnen op grote hoogte en de zandduinen in Hunder, Ladakh.” Schitterend. Alle nieuwe Himalayan-modellen hebben reliëf zijpanelen in bijpassende kleuren en glanzende zwarte ringen in het dashboard. Er is ook een usb 2.0-oplaadaansluiting aan het stuur toegevoegd.

Nieuw op EICMA: 2023 Honda CL500

Classic Signals 350

Als eerbetoon aan Royal Enfield zijn samenwerking met het Indiase leger (sinds 1953), is de Classic Signals 350-serie geïnspireerd op de Royal Enfields die er in dienst zijn en de mannen en vrouwen die erop rijden. De ‘Signals’ zijn leverbaar in twee nieuwe kleurstellingen – Desert Sand en Marsh Grey, met een uniek nummer op de tank dat voor het productienummer staat. Beide ‘Signals’-modellen hebben een zwart schema op de motor, de geluiddemper en de wielen, een donkerbruin zadel en zwarte handvatten aan het stuur. De ‘Signals’ zijn verkrijgbaar met een speciale kledingcollectie en een reeks van meer dan 40 motoraccessoires, waaronder canvastassen en stalen motorbeschermingen.

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen