zondag 19 mei 2024

RST SHOWARENA op het Mega MotorTreffen 2022

In de RST SHOWARENA  word je ondergedompeld in de wereld van RST-Motorkleding. Ze zijn natuurlijk niet alleen maar de sponsor van een geweldig showprogramma, maar hebben alles uit de kast getrokken om je te entertainen. Zo kun je in de showarena kijken naar bizarre stuntshows tot demonstraties van behendige Moto Gymkhana-rijders. Daarnaast krijg je een uniek kijkje in de wereld van de BMW GS Trophy. TeamNL werkt namelijk onder toeziend oog van het publiek een hele training af. Tussen al dit spektakel door kun je airbagjassen laten ontploffen en leuke gadgets winnen. Zoek een plekje op de tribune en duik in de wereld van RST.

MOTUL VIDEOWALL

Vanaf de tribunes kun je ook kijken naar de MOTUL VIDEOWALL. Motul ademt namelijk motorsport. 10 april valt precies in een fantastisch motorsportweekend, met tal van raceklassen. Op de grote led-schermen zenden we gedurende de gehele dag live motorsport uit, je hoeft dus geen moment te missen!

Er is op het Mega Motortreffen uiteraard nog veel meer te doen en te beleven. Kijk voor alle informatie en het gehele programma op motor.nl/mega-motortreffen!

Tijdschema RST SHOWARENA

Starttijd          Activiteit

10:30              Stuntshow

11:00              Live motorsport

11:30              Moto Gymkhana

12:30              Stuntshow

13:00              BMW GS Trophy-training

14:00              Live motorsport

14:45              Stuntshow

15:15              Moto Gymkhana

16:00              Stuntshow

Mega MotorTreffen 2022

Datumzondag 10 april 2022
Openingstijden10:00 – 17:00 uur
LocatieAutotron Den Bosch
Graafsebaan 133
5248 NL Rosmalen
Tickets & infomotor.nl/mega-motortreffen
Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen