13 C
Nederland
donderdag 26 mei 2022

Satirisch Instagram account sabelt custombikes neer

Mensen verdrietig maken vanwege de manier waarop ze hun creativiteit tot uitdrukking brengen is slecht en verkeerd. Het is gemeen, het is vreselijk, het is vernederend en het doet geen recht aan de uren van werk en inspanning die nodig zijn om een motorfiets echt uniek en interessant te maken. Het is tevens ook zo grappig als wat. En daarom is het Instagram-account “f***yourbikesucks” stiekem zo geweldig. Zelfs als je de motoren wel gaaf vindt, zegt het account dat het “zuigt”, maar je kunt het niet laten om te glimlachen om de onderschriften.

We weten allemaal dat het vuilnis van de een de schat van de ander is en dat het een beetje onbeleefd is om andermans smaak belachelijk te maken, maar het is ook leuk. Om eerlijk te zijn, sommige van de motoren die door de account worden geplaatst zijn gewoon rijp voor spot. Een verbouwde Kawasaki met een balhoofdshoek van ongeveer 100 graden hark is een goed voorbeeld. Maar zo vind je ook een cruiser met een op het achterspatbord bevestigde schedel, van papier-maché zo het lijkt. Dus als je klaar bent om beledigd, geïrriteerd, boos of gewoonweg geamuseerd te worden door een veroordelende droogkl*piep* met een Instagram-account en een gezonde dosis zwartgallige humor, klik dan door.

https://www.instagram.com/fuckyourbikesucks/

Op de account vind je een schat aan verbouwde Harley-Davidsons, compleet vernaggelde quads en Japanse traktaties die de rillingen over je lijf doen lopen.

Of je nu wilt genieten van de verschrikkingen die worden tentoongesteld, inspiratie wilt opdoen voor je volgende project, of gewoon een lunchpauze wilt afbreken om even te lachen. Deze Instagram site is een bezoekje waard.

Bart Verhoeven
Bart Verhoeven is al jarenlang actief in de motorbranche als redacteur, presentator en videoproducent. Voor merken als MotorXperience, Motorklik, Promotor, MOTO73 en nu Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen