SBK als computerspel

Stap zelf op een superbike en rem Max Biaggi en Jonathan Rea er uit in de bochten! Niet gelukt? Dan probeer je het toch nog een keer. Dat kan gelukkig met het nieuwe computerspel SBK 2011.  Het spel is voorzien van een up-to-date rijmodel voor elke motor en een meer aantrekkelijke presentatie. In vergelijking met het voorgaande deel is SBK 2011 een algehele verbetering op elk vlak!

In SBK 2011 wordt rekening gehouden met verschillende soorten gamers. Je kunt realistisch racen, maar in de arcade modus kan er bijvoobeeld worden gebotst zonder dat je onderuit glijdt. De carrièremodus van SBK 2011 vraagt het uiterste van je rijvermogen. Hier kun je op verschillende moeilijkheidsgraden spelen, zodat ook beginnende gamers voldoende plezier kunnen halen uit de races die SBK 2011 te bieden heeft.

Het spel is vanaf 6 mei te koop voor Xbox360, Playstation 3 en PC.

Mautic Tags

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.