dinsdag 21 mei 2024

SBK als computerspel

Stap zelf op een superbike en rem Max Biaggi en Jonathan Rea er uit in de bochten! Niet gelukt? Dan probeer je het toch nog een keer. Dat kan gelukkig met het nieuwe computerspel SBK 2011.  Het spel is voorzien van een up-to-date rijmodel voor elke motor en een meer aantrekkelijke presentatie. In vergelijking met het voorgaande deel is SBK 2011 een algehele verbetering op elk vlak!

In SBK 2011 wordt rekening gehouden met verschillende soorten gamers. Je kunt realistisch racen, maar in de arcade modus kan er bijvoobeeld worden gebotst zonder dat je onderuit glijdt. De carrièremodus van SBK 2011 vraagt het uiterste van je rijvermogen. Hier kun je op verschillende moeilijkheidsgraden spelen, zodat ook beginnende gamers voldoende plezier kunnen halen uit de races die SBK 2011 te bieden heeft.

Het spel is vanaf 6 mei te koop voor Xbox360, Playstation 3 en PC.

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen