Drugs in Kawasaki-trailer

Volgens The Telegraph is er 8 kg cocaïne, 71 kg amfetamine tabletten en 100kg cannabis met daarnaast een vuurwapen en munitie gevonden. De krant vertelt dat vier leden van het Paul Bird Motorsport team zijn verhoord en op borgtocht vrij zijn in afwachting van verder onderzoek. Dit team ondersteunt o.a. Chris Vermeulen, Tom Sykes en Joan Lascorz.

De douane heeft in het verleden nauwelijks vrachtwagens van raceteams gecontroleerd, maar daar gaat verandering in komen. Vanaf nu worden de controles strenger.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?