vrijdag 23 februari 2024

Opstapdagen bij Hein Gericke Eindhoven

Je motorrijbewijs halen, is geen goedkope zaak. Daarom is het belangrijk zeker te weten dat je motorrijden ook echt leuk vindt. Alleen hoe kom je daar achter? Simpel, door vrijdag 27 of zaterdag 28 mei bij Hein Gericke Eindhoven mee te doen aan de Opstapdagen. Je mag dan, onder professionele begeleiding, op een groot afgesloten terrein achter Hein Gericke Eindhoven een half uur gratis motorrijden.

Op vrijdag is er van 13.00 tot en met 20.00 uur een instructeur aanwezig, zaterdag is dat tussen 10.00 en 16.00 uur het geval. Let op, aanmelden is verplicht en kan via 040-2930310 of via eindhoven@hg-shop.com. Geef meteen even aan wanneer je kunt, dan wordt daar rekening meegehouden.

Foto: ANP

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen