Opstapdagen bij Hein Gericke Eindhoven

Je motorrijbewijs halen, is geen goedkope zaak. Daarom is het belangrijk zeker te weten dat je motorrijden ook echt leuk vindt. Alleen hoe kom je daar achter? Simpel, door vrijdag 27 of zaterdag 28 mei bij Hein Gericke Eindhoven mee te doen aan de Opstapdagen. Je mag dan, onder professionele begeleiding, op een groot afgesloten terrein achter Hein Gericke Eindhoven een half uur gratis motorrijden.

Op vrijdag is er van 13.00 tot en met 20.00 uur een instructeur aanwezig, zaterdag is dat tussen 10.00 en 16.00 uur het geval. Let op, aanmelden is verplicht en kan via 040-2930310 of via eindhoven@hg-shop.com. Geef meteen even aan wanneer je kunt, dan wordt daar rekening meegehouden.

Foto: ANP

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.