zaterdag 10 december 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Opstapdagen bij Hein Gericke Eindhoven

Je motorrijbewijs halen, is geen goedkope zaak. Daarom is het belangrijk zeker te weten dat je motorrijden ook echt leuk vindt. Alleen hoe kom je daar achter? Simpel, door vrijdag 27 of zaterdag 28 mei bij Hein Gericke Eindhoven mee te doen aan de Opstapdagen. Je mag dan, onder professionele begeleiding, op een groot afgesloten terrein achter Hein Gericke Eindhoven een half uur gratis motorrijden.

Op vrijdag is er van 13.00 tot en met 20.00 uur een instructeur aanwezig, zaterdag is dat tussen 10.00 en 16.00 uur het geval. Let op, aanmelden is verplicht en kan via 040-2930310 of via eindhoven@hg-shop.com. Geef meteen even aan wanneer je kunt, dan wordt daar rekening meegehouden.

Foto: ANP

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen