vrijdag 30 september 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Schrijf je in voor de Ducati Multistrada Experience op 9 en 10 april

Schrijf je in voor de Ducati Multistrada Experience op 9 en 10 april. Op zaterdag bestaat de Multistrada Experience uit een off road training en een testrit op de weg. Op zondag zal de Multistrada Experience plaatsvinden tijdens het Mega MotorTreffen en bieden we enkel de off road training aan. 

De deelnemers kunnen wel tijdens het evenement nog inschrijven voor een testrit op de weg, mits er plaats is. Deelname aan de Multistrada Experience is gratis en is op zondag inclusief toegang tot het Mega Motortreffen!

Schrijf je hier in: www.ducati-roadshow.com

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen