Schuurverkoop BMW-motorfietsen

BMW-motorfietsspecialist van Houten Motoren te Marum houdt op zaterdag 21 april tussen 10.00 en 16.00 uur een schuurverkoop. Motorliefhebbers kunnen dan constateren dat 25 jaar activiteit van Tjibbe van Houten een enorme voorraad aan motoren en onderdelen heeft bewerkstelligd.

Het is voor belangstellenden een eenmalige kans om een kijkje in de jarenlang onaangeroerde partij te nemen. Van vooroorlogse modellen, oldtimers en klassiekers tot modern spul. Alles gaat in de verkoop. Daarnaast ook nog voorradig: kleding, gereedschap, een STEIB zijspan, koffers, banden, werktafels, hefbruggen, helmen.. en nog heel veel meer.

De verzameling schuurvondsten is niet in de winkel van Van Houten Motoren in het Groningse Marum. Wel in een nabij gelegen boerenschuur. De exacte locatie van deze voor kenners en liefhebbers niet te missen schuurverkoop wordt drie dagen van tevoren bekend gemaakt op www.vanhoutenmotoren.nl

In de boerenschuur kan niet worden gepind, er is daarentegen wel koffie te verkrijgen, entree is natuurlijk gratis.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.