KTM komt met Duke Track

KTM komt met de Duke Track, een verschrikkelijk mooie circuitversie van de 690 Duke en gebaseerd op de European Junior Cup machines. Na het succes van de RC8R Track, eenzelfde kentekenloze versie van het basismodel, leek het KTM een goed idee ook de Duke in circuittrim aan te bieden. En wij delen die mening volledig.

De voordelen? Meer vermogen (plus 9 pk), een lager gewicht (min 11 kilogram), een beste veringsupgrade, krachtigere remmen en een hardere en langere zadelunit. Het Renthal stuur en de Powerparts voetsteunen maken het af. Naar de prijs is het nog gokken, maar exclusiviteit is gegarandeerd. Er zullen niet meer dan 200 stuks gemaakt worden.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?