SIMA en MotoMondo Moto Morini-imprteur voor groot deel Europa

SIMA en MotoMondo Moto Morini-dealer voor groot deel Europa. Moto Morini heeft een overeenkomst gesloten met SIMA en MotoMondo voor de distributie van Moto Morini-motorfietsen in de landen waar zij actief zijn. SIMA heeft hiermee haar distributieovereenkomst voor Frankrijk vernieuwd en uitgebreid, terwijl MotoMondo vanaf 1 augustus importeur wordt voor de Benelux, Duitsland, Oostenrijk, UK en Ierland.

Moto Morini Corsaro

Moto Morini Milano

Moto Morini Super Scrambler

Moto Morini X-Cape

Mautic Tags

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?