Smart escooter komt echt

Smart heeft besloten de elektrisch aangedreven escooter in 2014 op de markt te brengen. Deze escooter beleefde zijn wereldpremière op de autotentoonstelling van Parijs in 2010. De definitieve versie van de smart escooter wordt dus binnen twee jaar gepresenteerd. Evenals het prototype is hij elektrisch aangedreven, lees emissievrij.

Het uiterlijk wordt ten opzichte van het studiemodel uit 2010 iets aangepast maar ook de escooter zal direct als Smart herkenbaar zijn. Of we daar blij mee moeten zijn is dan weer iets heel anders. Wij hopen echter vooral dat deze tweewieler minder vatbaar is voor wind dan zijn broer met vier wielen. Binnenkort meer.
 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.