dinsdag 16 april 2024

Smart escooter komt echt

Smart heeft besloten de elektrisch aangedreven escooter in 2014 op de markt te brengen. Deze escooter beleefde zijn wereldpremière op de autotentoonstelling van Parijs in 2010. De definitieve versie van de smart escooter wordt dus binnen twee jaar gepresenteerd. Evenals het prototype is hij elektrisch aangedreven, lees emissievrij.

Het uiterlijk wordt ten opzichte van het studiemodel uit 2010 iets aangepast maar ook de escooter zal direct als Smart herkenbaar zijn. Of we daar blij mee moeten zijn is dan weer iets heel anders. Wij hopen echter vooral dat deze tweewieler minder vatbaar is voor wind dan zijn broer met vier wielen. Binnenkort meer.
 

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Vorig artikel
Volgend artikel

Gerelateerde artikelen