Herlings wint GP Mexico

Jeffrey Herlings heeft zondag de Grote Prijs van Mexico in de MX2-klasse op zijn erelijst gezet. De Nederlandse motorcrosser won op zijn KTM-machine in Guadalajara beide manches onbedreigd. In zowel de eerste als tweede heat waren de Brit Tommy Searle (Kawasaki) en de Belg Jeremy van Horebeek (KTM) zijn naaste belagers, zij het op afstand. Herlings leidt na vier GP’s in het WK nu met 194 punten, gevolgd door Van Horebeek (154) en Searle (153).

Ook Glenn Coldenhoff deed het fantastisch in de MX2. Hij pakte op zijn KTM met zes en veertien punten een negende plaats in de eindklassering. Antonio Cairoli, ook al een merkgenoot van Herlings, won de MX1, met een eerste en tweede plaats. Clement Desalle (Suzuki) kwam met twee tweede plaatsen één puntje te kort voor de overwinning.

Bron en foto: ANP

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?