Kawasaki presenteert ZZR1400’s voor 2017

Sommige fabrikanten doen een beetje geheimzinnig over een nieuwe onthulling, andere stellen gewoon in een persbericht de ‘nieuwe’ motoren voor. In dit laatste geval wordt er vaak weinig vernieuwd. Zo ook bij deze Kawasaki’s. Eerder berichtten ‘de groenen’ hoe de Z800e en de W800 Final Edition vorm krijgen voor 2017 en nu introduceerde Kawasaki deze week de 2017 Kawasaki ZZR1400 en ZZR1400 Performance Sport.kawa 1400

De 2017 ZZR1400 Performance Sport heeft naast deze kleurstelling, een Öhlins TTX39 schokdemper en een titanium Akrapovic uitlaatsysteem en dezelfde Brembo M50 remmen als de Ninja H2R. De monobloc-remklauwen, radiale hoofdremcilinder en RVS-remleiding worden op een aparte Brembo assemblagelijn gemaakt!” aldus Kawasaki over enkele onderdelen. Prijzen horen we binnenkort, de ZZR1400’s staan dit najaar bij de dealer. 

 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.