Opnieuw een wildcard voor Bendsneijder

Na een succesvol optreden in de European Junior Cup tijdens de WK Superbike ronde op Assen dit jaar, waar Bo Bendsneijder zijn overwinning als Wildcard mocht vieren, krijgt Bo opnieuw de kans zich te bewijzen in deze populaire klasse. Op uitnodiging van RT Racing Support manager Rob Vennegoor en Agro On mag Bo deelnemen aan de European Junior Cup tijdens de World Superbike ronde volgende week op de Nurburgring.
 
Bo Bendsneijder: ‘ Toen ik van mijn vader hoorde dat ik weer een wildcard had gekregen voor de European Juniorcup tijdens de WSBK op de Nurburgring kreeg ik een grote smile op mijn gezicht en mijn eerste reactie was gaaf! Direct kwam het fijne gevoel boven van de WSBK race in deze klasse afgelopen april in Assen. Natuurlijk weet ik dat het dit keer heel anders kan zijn, ik heb nog steeds een flinke achterstand qua rijtijd met de geweldige rijdende Honda CBR500R ten opzichte van de andere jongens en meisjes, maar ook de Nurburgring ken ik alleen van de Playstation. Toch ga ik er met vol vertrouwen naar toe en zal ik mijn stinkende best om weer het Wilhelmus te laten klinken en dit keer op Duitse bodem!’
 
 
Foto: 2snap.com

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.