zaterdag 20 april 2024

Start jouw motorseizoen op MOTORbeurs Utrecht

Ben jij als motorliefhebber op zoek naar een nieuwe of gebruikte motor, inspiratie voor een motorreis of motorkleding en accessoires? Kom dan van 20 t/m 23 februari 2020 naar MOTORbeurs Utrecht; hét grootste motorevent van Nederland. Hier ruik, voel en ervaar je voor het eerst de gloednieuwe modellen voor het aankomende seizoen. Naast al het nieuws zijn er rijenvol occasions en is het mogelijk accessoires te scoren; van uitlaten tot navigatiesystemen. Wat je ook nodig hebt: het is er allemaal! Bereid je voor op een dag vól actie met stuntshows, testrijden, demonstraties, een eerste gratis motorrijles, live motorbuilds en motorsport. Het wordt één grote happening waar jij zeker bij wilt zijn! Scoor je ticket

Spectaculaire stunts

Van 20 t/m 23 februari is het weer zover: MOTORbeurs Utrecht! Ben jij klaar voor wat echte actie?Samen met het Supermoto parcours is er op het buitenterrein een extra parcours waar diverse stuntrijders hun kunsten laten zien. Eén van de meest spectaculaire takken van motorsport is Supermoto: een combinatie van motorcross, speedway en wegrace. Daarnaast wordt er een demonstratie gegeven door de Stunt and WheelieSchool. Je leert hier de beste skills om op het achterwiel te rijden met de motor op een zo veilig mogelijke manier. Wees erbij en scoor je ticket!

Eerste motorrijles volgen op MOTORbeurs Utrecht

Heb jij een vriend/vriendin zonder motorrijbewijs? Het wordt tijd dat daar verandering in komt! De grootste rijschool van Nederland komt van 20 t/m 23 februari 2020 naar MOTORbeurs Utrecht. Onder begeleiding van gediplomeerde BOVAG motorrijinstructeurs kunnen toekomstige motorrijders en -rijdsters vanaf 17 jaar op MOTORbeurs Utrecht 2020 hun eerste proefles nemen. Inschrijven kan op het event, stap op de motor en geniet als een echte motorrijd(st)er van jouw proefles! Scoor je ticket.

MOTORbeurs Utrecht 2020
Maikel Sneek
Maikel Sneek
Visueel ingestelde allround creative die sinds 2014 actief is in de motorbranche. Brengt voor Motor.NL offline en online samen.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen