Stel je vraag aan Livio Loi!

Aanstaande vrijdag wordt Livio Loi, de nieuwe coureur van RW Racing GP, aan de tand gevoeld door Jarno van Osch, voor een verhaal in MOTOR Magazine. Naast de vragen die onze redacteur zal stellen aan Livio Loi, zien wij ook kans om enkele prangende vragen van de Nederlandse motorsportliefhebbers aan hem voor te leggen. Zet jouw vraag onder het bericht op onze Facebook-pagina en wie weet stellen wij ‘m vrijdag aan Loi. Volgende week wordt dit interview dan al gelijk online gezet!

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?