zaterdag 3 december 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

STK1000 1098R te koop

De Superstock 1000-motor van Xavier Simeon uit 2009 staat te koop. Voor 26.000 euro mag jij je de gelukkige eigenaar noemen van een heuse Ducati Xerox Junior Team 1098R. Simeon pakte hiermee de Europese titel dus de lat ligt wel vrij hoog op een circuitdag… Zeker als je weet dat de Belg enkel eerste of tweede werd dat jaar.

De motor wordt geleverd met een certificaat van Ducati Corse. Volgens de verkoper zit er net een nieuw blok in waardoor je zeker een paar duizend kilometer kan jagen zonder veel onderhoud. Als extraatje ontvangt de koper ook een aantal reserveonderdelen.

Interesse? Neem dan contact op met Koen Dhollander van de Ducati Corse Friends via www.ducaticorsefriends.com.

Foto: 2Snap
 

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen