STK1000 1098R te koop

De Superstock 1000-motor van Xavier Simeon uit 2009 staat te koop. Voor 26.000 euro mag jij je de gelukkige eigenaar noemen van een heuse Ducati Xerox Junior Team 1098R. Simeon pakte hiermee de Europese titel dus de lat ligt wel vrij hoog op een circuitdag… Zeker als je weet dat de Belg enkel eerste of tweede werd dat jaar.

De motor wordt geleverd met een certificaat van Ducati Corse. Volgens de verkoper zit er net een nieuw blok in waardoor je zeker een paar duizend kilometer kan jagen zonder veel onderhoud. Als extraatje ontvangt de koper ook een aantal reserveonderdelen.

Interesse? Neem dan contact op met Koen Dhollander van de Ducati Corse Friends via www.ducaticorsefriends.com.

Foto: 2Snap
 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?