zaterdag 10 december 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Motorcross officials gezocht!

Door een sterke groei van het aantal leden beschikt de MON over een volle wedstrijdkalender met meer dan 100 wedstrijden. Om deze wedstrijden te kunnen organiseren, moet er veel werk worden verzet. Alles valt of staat hierbij met de inzet en betrokkenheid van vrijwilligers. Sterker nog, we kunnen rustig stellen dat zonder vrijwilligers de MON niet eens zou bestaan.

De belangrijkste doelstelling van de MON is immers om zoveel mogelijk motorsport aan te bieden voor lage kosten. Zonder de inzet van vrijwilligers is dat natuurlijk niet haalbaar.

De MON organiseert bijna elk weekend meerdere evenementen. Om deze wedstrijden goed te laten verlopen zijn ze op zoek naar officials die het team willen versterken. Je wordt niet zomaar in het diepe gegooid want bij aanmelding volgt een interne opleiding tot MON Official.

Neem voor informatie contact op met het bondsbureau via 0485-315080 of mail naar info@mon.nl. Doen!

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen