Super Sale Sunday bij Motorcenter Venlo

Dit is een persbericht, opgesteld door de importeur of fabrikant van het product. De redactie van MOTOR.nl is dus niet verantwoordelijk voor de inhoud. Heb je zelf een persbericht dat je graag op MOTOR.nl ziet? Dan mail je deze naar redactie@motor.nl.

Motorcenter Venlo en Motorcorner.nl houden op zondag 6 april weer hun jaarlijkse Super Sale Sunday. De naam zegt het al, een dag bomvol kortingen, die op kunnen lopen tot wel 70%, en messcherpe prijzen op gebruikte motoren in het motoroutlet op de eerste etage. Daarnaast is er genoeg te beleven voor een lekker dagje uit. Zo zijn onder andere de nieuwste modellen van Suzuki, KTM, Triumph en Yamaha te zien en staat er een Tovami vermogenstestbank voor uw motor. Voor een klein bedrag kunt u uw motor laten testen op vermogen. 

Tussendoor verzorgt ONK-topper Randy Kerstjens een spetterende trialshow. De allerkleinsten kunnen hun hart ophalen op de grote Suzuki quadbaan. Naast het vaste team van Motorcenter Venlo, zijn alle grote leveranciers aanwezig om u te voorzien van professionele uitleg over de nieuwste gadgets, kleding, onderdelen en accessoires. Bij besteding vanaf €50,- ontvangt u gratis van Motorcenter Venlo een rijk gevulde goodiebag. Tijdens deze dag kunt u ook een motor huren voor een datum naar keuze tegen een fikse korting van 25%. You know where to go, Motorcenter Venlo!

De Gruisdonk 3
5928RT
Venlo

 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73, Promotor en Classic & Retro. Redacteuren Ad van de Wiel, Jan Kruithof, Eddie de Vries, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?