dinsdag 25 juni 2024

Uitbreiding kleurengamma 2024 Suzuki GSX-8S

Suzuki heeft zojuist de nieuwe kleuren voor haar populaire middensegment naked motorfiets, de GSX-8S, onthuld. Deze toevoegingen aan het kleurengamma voor 2024 omvatten Glass Matt Mechanical Grey en Metallic Mat Black.

In het modeljaar 2024 wordt het kleurengamma van de Suzuki GSX-8S verder uitgebreid met twee nieuwe opvallende kleuren. Glass Matt Mechanical Grey (QT7) wordt geleverd met een antracietgekleurd frame en lichte velgen, terwijl Metallic Mat Black (YKV) wordt gecombineerd met blauwe velgen en frame, en een matte zwarte lak heeft. Naast deze nieuwe kleuren blijven de vertrouwde kleuropties Pearl Cosmic Blue (QU1), Pearl Tech White (QU2) en Black (KGL) beschikbaar.

De verloren gewaande Suzuki-racer van Rob Bron uit 1975

De Suzuki GSX-8S heeft in het middensegment van naked motorfietsen al veel lof ontvangen dankzij zijn indrukwekkende uitrusting, soepele vermogensafgifte en uitstekende rijeigenschappen. Deze motorfiets is uitgerust met een volledig nieuwe 776cc paralleltwin-motor met een 270°-krukas en het Suzuki Cross Balancer-systeem. Standaard is deze motor voorzien van een Bi-Directional Quickshifter (zowel omhoog als omlaag schakelen). De KYB-voorvork en schokdemper dragen bij aan uitstekende stabiliteit bij rechtuit rijden en wendbaarheid in bochten. Diverse elektronische hulpsystemen, waaronder de Suzuki Drive Mode Selector en het Suzuki Intelligent Ride System, zorgen voor maximaal vertrouwen en controle.

De nieuwe kleurstellingen voor de Suzuki GSX-8S kunnen per direct worden besteld. Voor de GSX-8S is een uitgebreid aanbod aan accessoires beschikbaar, waaronder aantrekkelijk geprijsde pakketten zoals het Street Extreme pack. De GSX-8S is leverbaar vanaf een aantrekkelijke prijs van €9.999 en wordt standaard geleverd met een indrukwekkende garantie van 6 jaar.

Jesse Busser
Jesse Busser
Jesse Busser werd op 27 januari 1998 geboren en had tijdens zijn vroege jeugd niet al te veel met tweewielers. Daar kwam spectaculair verandering in toen hij op zijn zestiende begon met scooterrijden. Toentertijd was de motor die hij later wilde rijden een Moto Guzzi Griso 750, maar nu is hij niet meer weg te slaan van zijn Suzuki DL-1000 V-Strom.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen