maandag 30 januari 2023

Suzuki V-STROM 1050XT First Edition uitverkocht

Alle 25 exemplaren van de Suzuki V-STROM 1050XT First Edition zijn al verkocht. Dat geeft maar weer eens aan dat de zwaarste V-STROM een topper is, die nog steeds menig motorrijder weet te verleiden.

Vanaf komend weekeinde kun je de Suzuki -STROM 1050 XT – op afspraak – bezichtigen bij de officiële Suzuki-dealer. Mogelijk dat er ook nog rijk gevulde First Edition staat. Hoewel: als daar slechts 25 van zijn gemaakt is de kans klein. Maar als er een staat, let dan op de accessoires die erop zitten. Elke First Edition heeft een speciaal genummerd zadel, handvatverwarming en LED-mistlampen. Daarnaast wordt de V-STROM 1050XT First Edition geleverd met een zilverkleurige aluminium zijkofferset met twee koffers met een inhoud van 37 liter. Elke koper kon ook nog kiezen tussen het TomTom Rider 550 World navigatiesysteem óf een zilverkleurige aluminium topkoffer met een inhoud van 38 liter.

V-STROM 1050 XT

Eerlijk is eerlijk: met een Suzuki V-STROM 1050XT is het ook goed thuiskomen. Die heeft dan niet zoveel spullen als de First Edition, maar wat erop zit is heel welkom, zoals het Suzuki Intelligent Ride System dat cruise control, Hill-Hold Control, Slope Dependent Control en Load Dependent Control bevat. Daarnaast beschikt de V-STROM 1050 XT over LED-verlichting en een in hoogte verstelbaar zadel.

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen