TankTasTochten ook weer op zaterdag!

Vanaf TankTasTocht #3 worden deze populaire toertochten weer twee keer per maand gereden. We hebben echt buiten de waard gerekend. Het besluit om de TankTasTochten voortaan alleen op zondag te rijden, viel niet bij iedereen in goede aarde. Heel wat mailverkeer dat op de redactie binnenkwam, speelde in op ons gevoel toch vooral op oude voet door te gaan. En wie zijn wij dan om resoluut de deur dicht te gooien. Vanaf TTT#3 staat er weer twee keer per maand een fotograaf langs de weg. Op zondag zal dat Geert Kemkers zijn. Geert staat komende zondag in de starthouding bij Restaurant ...
Vanaf TankTasTocht #3 worden deze populaire toertochten weer twee keer per maand gereden. We hebben echt buiten de waard gerekend. Het besluit om de TankTasTochten voortaan alleen op zondag te rijden, viel niet bij iedereen in goede aarde. Heel wat mailverkeer dat op de redactie binnenkwam, speelde in op ons gevoel toch vooral op oude voet door te gaan. En wie zijn wij dan om resoluut de deur dicht te gooien. Vanaf TTT#3 staat er weer twee keer per maand een fotograaf langs de weg. Op zondag zal dat Geert Kemkers zijn. Geert staat komende zondag in de starthouding bij Restaurant 't Anker in Kolhorn. Voor de zaterdag zoeken we nog iemand, maar voorlopig zal Jan Kruithof dit doen. Data komende TankTasTochten Bestemming Zaterdag Zondag TTT#3 - Overijssel/Drenthe 2 juni 3 juni TTT#4 - Limburg 7 juli 8 juli TTT#5 - Groene Hart/Zeeland 25 augustus 26 augustus TTT#6 - Gelderland/Veluwe 29 september 30 september TankTasTocht #2: Noord-Holland Komende zondag begint TTT#2 bij Van der Valk in Akersloot. Het is een mooie route, over oude dijkjes en door net zo oude dorpjes met vaak verrassend veel monumentale pandjes. Je zult het zien, maar even iets anders. Tijdens het omzetten van de track naar route is er bij Bergen een fout in geslopen. Dat proberen we bij deze recht te zetten. De nieuwe routes staan al op de pagina.

Doorgaan met lezen?

Om verder te lezen heb je een abonnement nodig. Heb je die al? Dan kun je hier inloggen.

Wil je graag toegang? Kies dan één van onze abonnementen, dat kan al vanaf €2,50 per maand.

MotorNL Digitaal vanaf €2,50 per maand

Alle artikelen uit MOTO73 en Promotor lees je iedere dag vers online via onze Premium artikelen en bladerbare PDF magazines.

Of maak een keuze uit één van onze magazine abonnementen inclusief Digitaal Premium vanaf €4,-

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73, Promotor en Classic & Retro. Redacteuren Ad van de Wiel, Jan Kruithof, Eddie de Vries, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?