donderdag 8 december 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Kawasaki Z Supercharged: Tweede Teaser

Kawasaki plaagt lekker door met hun spectaculaire Z met supercharged blok. Hoe het een en ander er precies uit gaat zien, laat de video nog niet zien. Ook wat nu de naam wordt van deze geweldenaar, tasten we officieel nog in het duister.

Wel laat de video een glimp van het dashboard zien . Als het in dit tempo tot 23 oktober doorgaat – datum van de launch – kunnen we van Kawasaki nog meer videogeweld verwachten.

https://www.youtube.com/watch?v=GrVPQZPIwcA
Jan Kruithof
Rijdt al heel lang motor. Is niet zo geïnteresseerd in de motor zelf, maar wel in wat-ie kan. Sterke voorkeur voor allroads, maar hypernakeds zijn ook niet te versmaden. En natuurlijk classics vanwege de techniek én de aaibaarheid. Rijdt zo'n 40.000 km per jaar. Heeft drie motoren, waarvan één woon-werk. Bezit zelf geen auto.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen