Kawasaki Z Supercharged: Tweede Teaser

Kawasaki plaagt lekker door met hun spectaculaire Z met supercharged blok. Hoe het een en ander er precies uit gaat zien, laat de video nog niet zien. Ook wat nu de naam wordt van deze geweldenaar, tasten we officieel nog in het duister.

Wel laat de video een glimp van het dashboard zien . Als het in dit tempo tot 23 oktober doorgaat – datum van de launch – kunnen we van Kawasaki nog meer videogeweld verwachten.

Mautic Tags

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

Rijdt al heel lang motor. Is niet zo geïnteresseerd in de motor zelf, maar wel in wat-ie kan. Sterke voorkeur voor allroads, maar hypernakeds zijn ook niet te versmaden. En natuurlijk classics vanwege de techniek én de aaibaarheid. Rijdt zo'n 40.000 km per jaar. Heeft drie motoren, waarvan één woon-werk. Bezit zelf geen auto.

Misschien vind je dit ook interessant?