Ten Kate Circuitdag verplaatst

De jaarlijkse Ten Kate Motoren Circuitdag op het TT Circuit Assen, die eerst gepland stond op woensdag 11 juli, is vanwege organisatorische en logistieke omstandigheden verplaatst naar donderdag 21 juni.

Inschrijven voor mensen die geregistreerd zijn bij CRT kan via de CRT-site. Ben je niet geregistreerd, dan kun je een mail sturen naar Heidi via info@crtholland.nl. In verband met de Dutch TT, welke een week later, is het niet mogelijk om pitboxen te huren. Verder is het rennerskwartier al afgesloten. Deelnemers worden na de tunnel linksaf geleid naar de hospitality-area en kunnen daar parkeren.

Alle deelnemers aan de Ten Kate Motoren Circuitdag krijgen een lunch aangeboden door Ten Kate Motoren. Deze lunch wordt gemaakt door de kok van het Superbike-team dus reken maar dat het goed zit. Of beter gezegd, lekker smaakt!
 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?