13 C
Nederland
dinsdag 28 juni 2022

Ten Kate Circuitdag verplaatst

De jaarlijkse Ten Kate Motoren Circuitdag op het TT Circuit Assen, die eerst gepland stond op woensdag 11 juli, is vanwege organisatorische en logistieke omstandigheden verplaatst naar donderdag 21 juni.

Inschrijven voor mensen die geregistreerd zijn bij CRT kan via de CRT-site. Ben je niet geregistreerd, dan kun je een mail sturen naar Heidi via info@crtholland.nl. In verband met de Dutch TT, welke een week later, is het niet mogelijk om pitboxen te huren. Verder is het rennerskwartier al afgesloten. Deelnemers worden na de tunnel linksaf geleid naar de hospitality-area en kunnen daar parkeren.

Alle deelnemers aan de Ten Kate Motoren Circuitdag krijgen een lunch aangeboden door Ten Kate Motoren. Deze lunch wordt gemaakt door de kok van het Superbike-team dus reken maar dat het goed zit. Of beter gezegd, lekker smaakt!
 

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen