maandag 15 juli 2024

The Dutch 1000, een weekend lang toeren door Nederland

The Dutch 1000 is de langste en grootste motortoertocht van Nederland. Volledig opgezet door vrijwilligers voor motorrijders die de ultieme toer uitdaging willen aangaan.

Deelnemers kunnen kiezen uit 4 verschillende afstanden (1000, 700, 500 of 300 km) over uitsluitend binnendoor-wegen in Nederland. Ieder jaar zetten we weer nieuwe en uitdagende routes uit. Het is de bedoeling de rit te volbrengen met in achtneming van de verkeersregels. Het is geen race, veiligheid gaat boven alles: ken je limiet en stop als het niet meer gaat!

Vrijwilligers gezocht voor het Mega MotorTreffen

The Dutch 1000 – editie 2023

De organisatie probeert er ook dit jaar weer een super leuk weekend van te maken. Dit jaar vind The Dutch 1000 plaats bij camping De Meidoorn in Stroe, in het eerste weekend van juli (01-07-2023).

Hebben we je interesse gewekt? Schrijf je dan nu in! Wil je nog meer informatie, lees dan hier alles over de komende editie!

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen