vrijdag 3 februari 2023

The Falcon and the Winter Soldier: Bucky rijdt op een Honda CBR600RR

The Falcon and the Winter Soldier: Bucky rijdt op een Honda CBR600RR. Covid-19 heeft zo’n beetje geleid tot de sluiting van alle bioscopen over vrijwel de gehele wereld. Een maatregel die leidde tot het opnieuw vaststellen van de releasedata van de blockbusters van alle grote filmmaatschappijen, waaronder natuurlijk Marvel Studios. Dat wijzigde de schema’s door voorrang te geven aan series en miniseries die worden uitgezonden op het streamingplatform Disney+.

Na de grote finale van Avengers: Endgame heeft Marvel in feite verschillende verhaallijnen in petto voor de personages in zijn Cinematic Universe. De eerste serie (met spraakmakende productie) die op Disney+ landde was WandaVision, uiteraard met Scarlet Witch/Wanda Maximoff en Vision in de hoofdrol. De tweede, die afgelopen vrijdag 19 maart van start ging, was The Falcon and the Winter Soldier.

Zou de Honda TransAlp terug kunnen komen?

The Falcon and the Winter Soldier speelt zich ongeveer zes maanden na de gebeurtenissen van Endgame af. Het is een zesdelige miniserie waarin de twee personages die het dichtst bij Captain America staan (’Bucky’ Barnes, een jeugdvriend die de Winter Soldier is geworden, en de Falcon aan wie ‘Cap’, nu een oude man, het schild doorgeeft) het overnemen.

Al in de eerste aflevering zal het de oplettende kijker zijn opgevallen hoe ene Sebastian Stan (de acteur die Barnes speelt) zich voortbeweegt op een Honda CBR600RR. Wie weet wat Captain America, die altijd erg gehecht is geweest aan Harley-Davidson, daarvan zou hebben gevonden?

Honda CBR600RR
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen