maandag 27 maart 2023

Tom Cruise verrast Rome op BMW G310GS

Het schieten gaat door in Rome. Tom Cruise is op missie voor Impossible 7, rijdend op BMW’s kleinste crossover in de kleuren van de Italiaanse Staatspolitie.

Tom Cruise en de crew van Mission:Impossible 7 hebben de opnamen hervat. De productie van de film werd vertraagd door een reeks ongelukkige omstandigheden. Allereerst de pandemie die de productie dwong om eerst Venetië te verlaten en vervolgens te verhuizen naar Oxfordshire. In Engeland werd op een uitgestrekt gebied in de buurt van een militair vliegveld verder gefilmd. De zaken werden aangepakt op het gebied van gezondheid en veiligheid. De releasedatum in 2021 is nog niet bekend.

Mission Impossible: Tom Cruise doet zelf enorme motorstunt

Momenteel is ‘schiettent’ Rome de locatie waar de populaire acteur actiescènes schiet. Om landschappelijke redenen toert hij op een BMW G310GS door de stad en omgeving. Niet in de 2021 kleuren, maar in de institutionele kleuren van de Italiaanse Staatspolitie.

https://twitter.com/indianautoworld/status/1315901861963067392

Eén fan was wel bijzonder gelukkig. Praktisch voor zijn deur stond Tom Cruise te sleutelen aan z’n BMW. Dat moment werd natuurlijk vastgelegd op instagram. Nog interessanter waren de reacties op veel Indiase sites en gebruikers die trots reageerden omdat voor de shoot was gekozen voor een motor die in India wordt gebouwd door TVS, BMW’s technische en industriële partner.

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen

MIS NIETS MEER
SCHRIJF JE IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF
Krijg als eerste alle nieuwsupdates en exclusieve artikelen direct in je inbox..
INSCHRIJVEN
Probeer het maar, je kunt altijd opzeggen onderaan een mailing.
close-link
KRIJG ALS EERSTE ALLE NIEUWSUPDATES. SCHRIJF JE NU IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF.
INSCHRIJVEN
close-image