13 C
Nederland
donderdag 26 mei 2022

Toni Bou rijdt de lockdown van zich af

Eerder deze week schreven we dat trialist Toni Bou voor de 27e keer wereldkampioen (zowel indoor als outdoor) wordt. Hoewel de X-trial 2020 – indoor – nog niet is afgelopen en waarvan de laatste ronde waarschijnlijk geen doorgang kan vinden vanwege het coronavirus, is zijn voorsprong op nummer twee onoverbrugbaar.

Toni Bou is de onbetwiste GOAT van de trialsport. Hoe goed hij is en waartoe hij in staat is laat de video zien. Ook Toni is gebonden aan de lockdown, maar hij weet zich in zijn huis prima te vermaken.

Het toepasselijke van de video is dat die ons eraan herinnert dat, ook al is de situatie in de wereld op dit moment een beetje somber, motorfietsen nog steeds een heel leuke uitlaatklep kunnen zijn voor motorrijders die zijn opgesloten.

En als je een liefhebber bent van moderne en minimalistische huizen, kun je misschien wat decoratie-inspiratie uit Bou’s huis opdoen.

Jan Kruithof
Rijdt al heel lang motor. Is niet zo geïnteresseerd in de motor zelf, maar wel in wat-ie kan. Sterke voorkeur voor allroads, maar hypernakeds zijn ook niet te versmaden. En natuurlijk classics vanwege de techniek én de aaibaarheid. Rijdt zo'n 40.000 km per jaar. Heeft drie motoren, waarvan één woon-werk. Bezit zelf geen auto.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen

1 Reactie

  1. Grappig. Jullie hebben het over minimalistisch huis, maar hij gaat wel met de personenlift naar boven :-).
    Maar dat hij het trial beheert is nu wel heel duidelijk. En geen vuile bandensporen, keurig.

Reacties zijn gesloten.