Toni Bou rijdt de lockdown van zich af

Eerder deze week schreven we dat trialist Toni Bou voor de 27e keer wereldkampioen (zowel indoor als outdoor) wordt. Hoewel de X-trial 2020 – indoor – nog niet is afgelopen en waarvan de laatste ronde waarschijnlijk geen doorgang kan vinden vanwege het coronavirus, is zijn voorsprong op nummer twee onoverbrugbaar.

Toni Bou is de onbetwiste GOAT van de trialsport. Hoe goed hij is en waartoe hij in staat is laat de video zien. Ook Toni is gebonden aan de lockdown, maar hij weet zich in zijn huis prima te vermaken.

Het toepasselijke van de video is dat die ons eraan herinnert dat, ook al is de situatie in de wereld op dit moment een beetje somber, motorfietsen nog steeds een heel leuke uitlaatklep kunnen zijn voor motorrijders die zijn opgesloten.

En als je een liefhebber bent van moderne en minimalistische huizen, kun je misschien wat decoratie-inspiratie uit Bou’s huis opdoen.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

Rijdt al heel lang motor. Is niet zo geïnteresseerd in de motor zelf, maar wel in wat-ie kan. Sterke voorkeur voor allroads, maar hypernakeds zijn ook niet te versmaden. En natuurlijk classics vanwege de techniek én de aaibaarheid. Rijdt zo'n 40.000 km per jaar. Heeft drie motoren, waarvan één woon-werk. Bezit zelf geen auto.

Misschien vind je dit ook interessant?