woensdag 27 september 2023

Top-tuner in spé

De politie van Tolbert – daar komen vast die racegenen vandaan – keek afgelopen week bijzonder vreemd op. Wat wil het geval? Woensdagavond werd in deze mooie plaats een 18-jarige jongen aangehouden die op zijn brommer met een snelheid van 116 kilometer per uur langs een snelheidscontrole vloog. De maximale toegestane snelheid voor bromfietsen is echter 45 kilometer per uur dus de jongen ging ‘71 kilometertjes’ te hard en dat is een prestatie op zich.

Omdat de brommer te snel ging om te worden 'gelaserd', zetten de agenten de achtervolging in. Nadat de jongen aan de kant gezet was, moest hij zijn brommer, rijbewijs en kentekenbewijs inleveren. Volgens een politiewoordvoerster had de agent die de jongen staande hield in zijn hele carrière nog niet zo'n snelle brommer gezien. Onduidelijk is overigens hoe de politie tot de meting  van de topsnelheid kwam…

Foto: ANP

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen

MIS NIETS MEER
SCHRIJF JE IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF
Krijg als eerste alle nieuwsupdates en exclusieve artikelen direct in je inbox..
INSCHRIJVEN
Probeer het maar, je kunt altijd opzeggen onderaan een mailing.
close-link
KRIJG ALS EERSTE ALLE NIEUWSUPDATES. SCHRIJF JE NU IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF.
INSCHRIJVEN
close-image