maandag 5 december 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Nu al 2013-nieuws

Op de redactie van MOTOR.nl zijn we nog maar net bekomen van de EICMA. Ducati’s, KTM’s, Honda’s, babes. We hebben ze nog niet allemaal op een rijtje. Het einde leek een paar dagen geleden in zicht maar dankzij Triumph zijn we weer terug bij af.

Want op bovenstaande foto is de nieuwe Street Triple te zien. Althans, dat weten goed ingevoerde bronnen ons te melden. Pas in het najaar van 2012 wordt deze Brit op de Duitse Intermot gepresenteerd.

Afgaande op deze foto, schiet het in ieder geval al lekker op met de ontwikkeling. Alleen, dat poseren van de testrijder en de naam van een buitenlands tijdschrift op z’n pak doen ons nog twijfelen. Het is in ieder geval doorgestoken kaart, maar wel mooi doorgestoken.

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Vorig artikelOntmoet Jeffrey Herlings
Volgend artikelTop-tuner in spé

Gerelateerde artikelen