donderdag 28 maart 2024

Nu al 2013-nieuws

Op de redactie van MOTOR.nl zijn we nog maar net bekomen van de EICMA. Ducati’s, KTM’s, Honda’s, babes. We hebben ze nog niet allemaal op een rijtje. Het einde leek een paar dagen geleden in zicht maar dankzij Triumph zijn we weer terug bij af.

Want op bovenstaande foto is de nieuwe Street Triple te zien. Althans, dat weten goed ingevoerde bronnen ons te melden. Pas in het najaar van 2012 wordt deze Brit op de Duitse Intermot gepresenteerd.

Afgaande op deze foto, schiet het in ieder geval al lekker op met de ontwikkeling. Alleen, dat poseren van de testrijder en de naam van een buitenlands tijdschrift op z’n pak doen ons nog twijfelen. Het is in ieder geval doorgestoken kaart, maar wel mooi doorgestoken.

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Vorig artikel
Volgend artikel

Gerelateerde artikelen