Nu al 2013-nieuws

Op de redactie van MOTOR.nl zijn we nog maar net bekomen van de EICMA. Ducati’s, KTM’s, Honda’s, babes. We hebben ze nog niet allemaal op een rijtje. Het einde leek een paar dagen geleden in zicht maar dankzij Triumph zijn we weer terug bij af.

Want op bovenstaande foto is de nieuwe Street Triple te zien. Althans, dat weten goed ingevoerde bronnen ons te melden. Pas in het najaar van 2012 wordt deze Brit op de Duitse Intermot gepresenteerd.

Afgaande op deze foto, schiet het in ieder geval al lekker op met de ontwikkeling. Alleen, dat poseren van de testrijder en de naam van een buitenlands tijdschrift op z’n pak doen ons nog twijfelen. Het is in ieder geval doorgestoken kaart, maar wel mooi doorgestoken.

Mautic Tags

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?