dinsdag 6 december 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Endurancetest: 24 uur op de Voge 500R en CF Moto 650NK

Twee Chinezen, twee Brabanders en drie Noord-Hollanders strijden 24 uur lang tegen vooroordelen, elementen en elkaar. Honderden kilometers lang verstand op nul, blik op oneindig en met samengeknepen billen hopen dat mens en machine heel blijven. Chinese motoren hebben nog heel wat uit te leggen en knokken tegen fikse vooroordelen. Kort samengevat luiden die: ‘dat die goedkope pisbakkenstaal dingen niets kunnen zijn’. Het ontkrachten van dat soort vooringenomenheid is van a...

Doorgaan met lezen?

Om verder te lezen heb je een abonnement nodig. Heb je die al? Dan kun je bovenaan de website inloggen.

Wil je graag toegang? Kies dan één van onze abonnementen, dat kan al vanaf €2,50 per maand.

MotorNL Digitaal vanaf €2,50 per maand

Alle artikelen uit MOTO73 en Promotor lees je iedere dag vers online via onze Premium artikelen en bladerbare PDF magazines.

Of maak een keuze uit één van onze magazine abonnementen inclusief Digitaal Premium vanaf €4,-

Ad van de Wiel
Als kind verslond ik al de motorboekjes van mijn vader. Meer dan veertig jaar later is de liefde voor de motorfiets nog net zo groot. Natuurlijk ga ik mijn hele leven al autoloos door het leven, laat mij maar 365 dagen per jaar motor rijden. Of 565, maar dat kan niet.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen