Track in de aanbieding

Het blijft vreemd, een motorfiets die op diesel loopt. En dat terwijl de Track al een tijdje op de markt is. Toch durven steeds meer motorrijders het aan om over te stappen hoewel dat er van Track altijd meer mogen zijn. Daarom komen ze met twee zomeracties.

Aanbieding 1
Een gratis Hepco en Becker kofferset, inclusief montage, bij bestelling van een nieuwe Track T-800CDI.

Aanbieding 2
Geen kofferset maar wel een korting van 1751 euro. Daarmee komt de verkoopprijs op 16999 euro (inclusief BTW en BPM).

Beide acties lopen tot en met donderdag 30 juni 2011. Meer info: www.dieselmotorfiets.nl
 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.