TrackJack lanceert OTM 2.0

TrackJack lanceert donderdag 1 september, morgen, een nieuw track en trace systeem, de OTM 2.0. Het verschil tussen de OTM 1.0 en 2.0 is dat je standaard twaalf maanden lang onbeperkt ‘je voertuig’ kunt lokaliseren in Europa. Verder bepaal je zelf welke functionaliteiten je er bij wilt hebben. Dit is mogelijk doordat er een keuze wordt geboden in verschillende servicelevels. Ieder level hoger biedt meer mogelijkheden en functionaliteiten, wat je jammer genoeg ook terugziet in de prijs.

Verder zijn er bij de 2.0 functies verbeterd en toegevoegd. Zo kun je onder andere een melding per e-mail of SMS ontvangen bij diefstal, een veiligheidszone instellen of kiezen voor een sluitende ritregistratie die voldoet aan de eisen van de Belastingdienst. TrackJack OTM 2.0 kan ingebouwd worden in bijna alle voertuigen. Via een GPS-signaal dat gekoppeld is aan een persoonlijk internetaccount kan precies worden weergegeven waar het voertuig zich op dat moment bevindt.

TrackJack is te koop voor 199,95 euro via de website www.trackjack.nl en verschillende verkooppunten.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.