dinsdag 6 december 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

TrackJack lanceert OTM 2.0

TrackJack lanceert donderdag 1 september, morgen, een nieuw track en trace systeem, de OTM 2.0. Het verschil tussen de OTM 1.0 en 2.0 is dat je standaard twaalf maanden lang onbeperkt ‘je voertuig’ kunt lokaliseren in Europa. Verder bepaal je zelf welke functionaliteiten je er bij wilt hebben. Dit is mogelijk doordat er een keuze wordt geboden in verschillende servicelevels. Ieder level hoger biedt meer mogelijkheden en functionaliteiten, wat je jammer genoeg ook terugziet in de prijs.

Verder zijn er bij de 2.0 functies verbeterd en toegevoegd. Zo kun je onder andere een melding per e-mail of SMS ontvangen bij diefstal, een veiligheidszone instellen of kiezen voor een sluitende ritregistratie die voldoet aan de eisen van de Belastingdienst. TrackJack OTM 2.0 kan ingebouwd worden in bijna alle voertuigen. Via een GPS-signaal dat gekoppeld is aan een persoonlijk internetaccount kan precies worden weergegeven waar het voertuig zich op dat moment bevindt.

TrackJack is te koop voor 199,95 euro via de website www.trackjack.nl en verschillende verkooppunten.

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen