Triptip: van Hoeksche Waard naar Zeeland

In editie 19 van MOTO73 maken we een toertocht van Hoeksche Waard naar Zeeland toe met een totale lengte van 193 km. Onderweg kom je onder andere dijken tegen en het Brandweermuseum van Hellevoetsluis. De toertocht eindigt in Burg-Haamstede waar je heerlijk toerist in eigen land kunt spelen. 

In de Hoekse Waard omsluit het rustige polderland een prachtig watersportgebied. Op Schouwen-Duiveland is de zee overal dichtbij. Toerend door de oude dorpen lijkt de tijd te hebben stilgestaan. Wandelen door de Kwaden Hoek, de dagrecreatie aan het Grevelingenmeer gadeslaan of je mengen tussen de vakantiegangers in Renesse en Burg-Haamstede, alles is mogelijk tijdens deze Triptip. Vergeet vooral niet te stoppen op het gezellige Havenplein in Zierikzee, want alles lijkt in deze stad uit 829 even oud. 

Naast deze Triptip vind je in de MOTO73 ook altijd nog één of meerdere toerisme-verhalen. De GPS-route is voor de Garmin en TomTom op MOTOR.nl te vinden: www.motor.nl/triptip. Veel rijplezier!

Productie: Tom Boudewijns

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73, Promotor en Classic & Retro. Redacteuren Ad van de Wiel, Jan Kruithof, Eddie de Vries, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.