Triumph Beeline: De nieuwe navigatie

Triumph en Beeline – navigatie – zijn een samenwerking gestart. Beeline heeft speciaal voor Triumph een device ontwikkeld dat vanaf 27 mei verkrijgbaar is. Het biedt je alle voordelen van een intuïtief en vooral gebruiksvriendelijk navigatiesysteem biedt.

Je paart je telefoon met de Beeline-app en via Google Maps kun je je route bepalen. Die route wordt vervolgens overgezet op het toestel. De routeaanwijzingen worden weergegeven met pijltjes. Ook geeft het toestel de afstand weer tot de volgende aanwijzing en de afstand tot de bestemming. Beeline begon zo’n vier jaar geleden als een startup op Kickstarter.

Benelli-museum heropent zijn deuren voor het publiek

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?