maandag 29 mei 2023

Benelli-museum heropent zijn deuren voor het publiek

Toen COVID-19 in maart 2020 door de autoriteiten tot een wereldwijde pandemie werd uitgeroepen, gingen de motorfabrieken en dealers onmiddellijk dicht. Terwijl velen zich concentreerden op de gevolgen voor de industrie, sloten ook de meeste motormusea hun deuren. Dat weerhield sommige fabrikanten er niet van om slimme digitale oplossingen te vinden tijdens de lockdowns, zoals Benelli deed met een virtueel bezoek aan het museum.

Nu in Italië de vaccinaties op gang zijn gekomen en de plaatselijke autoriteiten de beperkingen hebben versoepeld, openen de motormusea hun deuren weer voor motorliefhebbers. Een van die fabrikanten is Benelli, het museum in Pesaro zal zijn gasten weer verwelkomen vanaf 29 mei 2021.

Vanuit je luie stoel door het Ducati Museum

“We zijn erg blij dat we eindelijk de deuren van het Officine Benelli Museum weer kunnen openen,” aldus Paolo Marchinelli, voorzitter van het Benelli Historical Register. “We kijken ernaar uit om alle bezoekers te verwelkomen.”

Voorlopig moeten museumpersoneel en bezoekers wel gezichtsmaskers dragen en hun handen ontsmetten bij binnenkomst. Dat is natuurlijk een kleine prijs voor het plezier van een dagje in het museum.

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen

MIS NIETS MEER
SCHRIJF JE IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF
Krijg als eerste alle nieuwsupdates en exclusieve artikelen direct in je inbox..
INSCHRIJVEN
Probeer het maar, je kunt altijd opzeggen onderaan een mailing.
close-link
KRIJG ALS EERSTE ALLE NIEUWSUPDATES. SCHRIJF JE NU IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF.
INSCHRIJVEN
close-image