vrijdag 30 september 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Triumph & Gibson creëren specials voor de Gentlemans Ride

Triumph Motorcycles en gitaarfabrikant Gibson hebben voor de Gentlemans Ride een speciale gitaar én een speciale motorfiets ontworpen. De unieke stukken zullen niet beschikbaar zijn voor aankoop.

De historische betekenis van de legendarische 1959 Les Paul Standard en de iconische 1959 Bonneville T120 vormden de inspiratie voor het ontwerp van de twee speciale ‘1959 Legends’-modellen die nu gecreëerd zijn. Triumph en Gibson willen de Gentlemans Ride steunen, die jaarlijks wordt gehouden om aandacht te vragen en geld in te zamelen voor prostaatkanker en geestelijke gezondheid.

Limited Edition: Triumph Speed Twin Breitling

Triumph Boneville T120 – 1959 Legends Custom Edition

Het speciale editie-model heeft een unieke custom paint job gekregen die past bij de sunburst-afwerking van de gitaar, naast een Jet Black gespoten gitaarhals op de tank. Bovenaan is er een pegboard-ontwerp, omzoomd door handgeschilderde boorden.

Gegalvaniseerde emblemen in goud metallic met de tekst ‘Triumph Gibson 1959 Legends’ zijn te vinden op de tank, de zijpanelen en de voorsparbord. Het zadel is gemaakt van echt bruin leer en past optisch bij de gitaarkoffer van de Gibson. Het heeft diamond-stiksels en plectrumhouders.

De motorfiets wordt geleverd met een speciaal certificaat van de ‘1959 Legends’ special editions en de handtekening van Triumph CEO, Nick Bloor, en Cesar Gueikian, Brand President van Gibson. De speciale modellen zijn niet te koop. Ze worden aangeboden als een prijs voor de hoogste donatie aan de Gentlemans Ride.

De Gentlemans Ride 2022 vindt op 22 mei plaats in 900 steden over de hele wereld. De officiële inschrijving en fondsenwerving beginnen op 28 maart.

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen