Triumph Live MOTOR Magazine photoshoot

Tijdens de tweede editie van Triumph Live Netherlands op zondag 20 september kon je samen met je motor op de foto. Door de bezoekers van dit evenement is dit veelvuldig gedaan, het aantal kwam tot wel 450 foto’s. Om het makkelijker te maken, hebben we mapjes gemaakt met de tijd waartussen de foto is genomen, zo hoef je niet alle 450 foto’s door te bladeren. Klik hier voor het bekijken en downloaden van de foto’s. 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.