Triumph teast met nieuwe Bonneville-serie

Triumph heeft een teaser-video vrijgegeven waarin wordt gesuggereerd dat er een 2021 Bonneville aankomt. En daarmee houdt het ook op. Maar als we tussen de regels door lezen, krijgen we nog een paar hints te zien.

De video en een foto op de speciale website van de Bonneville, tonen een nieuwe led-koplamp. Een standaard koplamp is niet erg opwindend, maar misschien is dit ook een koplamp die meestuurt in de bocht? De leds zien er wat vreemd gevormd uit.

De video toont een line-up van zes machines, waaronder een bobber en een roadster. Ook zien we close-up dat wel een T120 moet zijn. Op 23 februari weten we meer, dan is de presentatie.

Documenten tonen 2022 Triumph Street Scrambler Sandstorm

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?