maandag 29 mei 2023

Triumph Tiger 850 en 900 nieuwe kleuren in juli 2022

Triumph houdt de Tiger-lijn fris door drie nieuwe kleuropties toe te voegen: Caspian Blue en Mat Graphite, Sandstorm, en Graphite en Baja Orange. Deze nieuwe kleuren zullen beschikbaar zijn vanaf juli 2022 voor het modeljaar 2023.

De Tiger-serie heeft vier modellen om uit te kiezen, als eerste de Tiger 660, dan de Tiger 850, Tiger 900, en tenslotte de Tiger 1200. De extra kleurvarianten betreffen de Tiger 900 de GT-, GT Pro-, Rally- en Rally Pro-versie en de Tiger 850 Sport.

BMW viert 50 jaar M met speciale M1000RR

Beginnend met de Tiger 850 Sport, is de nieuwe kleuroptie in de line-up de Graphite en Baja Orange kleurstelling. Het oranje dient als accent op een verder overwegend grijze motorfiets. Triumph heeft ervoor gekozen om de ‘snavel’, de zijkant van het voorspatbord en een deel van de voorkuip te spuiten.

De Tiger 900 GT- en GT Pro-modellen gaan nog een stapje verder en krijgen een prachtige kleur blauw die Triumph Caspian Blue noemt. In plaats van zijn weg te vinden op de motorfiets als accentkleur, wordt de tint op bijna alle carrosseriepanelen van de Tiger aangebracht.

De laatste kleuroptie is voor de off-road Tiger 900 Rally en Rally Pro. De kleur heet Sandstorm en heeft een afwerking die vergelijkbaar is met kaki, maar met een meer beige twist. De afwerking is voorzien van zwarte, witte en zilveren accenten op de tank en op de kuip van de motorfiets, terwijl de tank en de snavel zijn afgewerkt in de zandkleur.

Al deze kleuren voegen zich in de strijd met de andere standaardopties die al beschikbaar zijn, namelijk Pure White, Sapphire Black, Matte Khaki Green, Graphite en Caspian Blue, en Graphite en Diablo Red, verdeeld over de Tiger 900 en Tiger 850-lineups.

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen

MIS NIETS MEER
SCHRIJF JE IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF
Krijg als eerste alle nieuwsupdates en exclusieve artikelen direct in je inbox..
INSCHRIJVEN
Probeer het maar, je kunt altijd opzeggen onderaan een mailing.
close-link
KRIJG ALS EERSTE ALLE NIEUWSUPDATES. SCHRIJF JE NU IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF.
INSCHRIJVEN
close-image