Triumph Trident op toernee door heel Nederland

Op 30 oktober werd de 2021 Triumph Trident 660 geïntroduceerd. Een nieuwe motorfiets in het middenklasse naked-segment. Een roadster met een driecilinder en scherpe prijs vanaf € 8.995,-. Nou, die Triumph Trident 660 gaat op toernee door Nederland en zoekt nieuwe rijders.

Triumph zoekt nieuwe rijders voor de Trident 660. Voor dat doel rijdt er vanaf 23 december een bus met aanhanger langs de negen Triumph-dealers om de Trident te showen in al z’n toonaarden. Maar de Triumph-karavaan kom niet alleen langs bij de dealer. Voor de karavaan aanlegt, wordt ook het centrum aangedaan van de stad waar de dealer zijn winkel heeft. En aan het einde van de dag, tussen 17.00 en 19.00 vindt bij de dealer de onthulling plaats van de 2021 Triumph Tiger 850 Sport.

Trident 1st Edition

Speciaal voor de snelle beslissers lanceert Triumph Benelux een exclusieve 1st Edition van de nieuwe Trident. Deze 1st Edition is een Silver Ice Diablo Red Trident met het grote Triumph-logo op de tank, voorzien van een after market 1st edition pakket met: 1st Edition-badge, flyscreen, lower belly panels, bar-end spiegels, passenger grab rails en Bluetooth connectivity-kit met bevestigingsmodule. Dit 1st Edition-pakket vertegenwoordigt een waarde van € 1.300,- maar de consument betaalt slechts € 660,-, inclusief montage!

De Trident 1st Edition is in een gelimiteerde oplage van 22 stuks vanaf eind januari verkrijgbaar in de Benelux. Informeer bij de Triumph-dealer naar de mogelijkheden

De Triumph Trident toernee-route

  • 23 december Motorcentrum Rijen
  • 24 december Goedhart Motoren
  • 29 december Motorcentrum Eibergen
  • 30 december Triumph Groningen
  • 31 december Motoport Goes (gehele dag)
  • 2 januari Blom Motoren Leusden
  • 7 januari Motorcentrum Bruurs
  • 8 januari Triumph Nijmegen (TLM)
  • 9 januari Roké Motors Mijdrecht

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?