Triumph viert feest

Na een motorseizoen met nieuwe introducties kan volgens Triumph een feest niet uitblijven en dus organiseert het Britse merk op zondag 18 september het evenement Triumph Live Netherlands! Het festivalterrein van de Ijsbreker in Leusden vormt dan vanaf 10.00u tot 16.00u het decor voor motoren, muziek, goed eten, entertainment en gezelligheid.

De twee voorgaande edities werden goed bezocht, maar met het uitgebreide programma van de komende editie verwacht Triumph dit te overtreffen. Er is live muziek, Triumph-dealers die inspiratie bieden en koopjes op de Biker Market. Daarnaast kun je demorijden op de nieuwste modellen. Voor bezoekers die altijd al eens de prestaties van hun Triumph willen laten testen, staat er gratis een Dyno-testbank klaar. Deelnemende Triumph-dealers organiseren een gezamenlijke rit naar het evenement.

Nieuw voor dit jaar is ook de ‘Bonneville Garage’. Hier kom je in contact met de vrienden van de Triumph Twin Community en kun je je laten inspireren door een pin-stripe artiest. Daarnaast is er een zadelbekleder van de Greasy Hands Motorshow, leer je alles over de Street Twin dankzij de duurtest van Moto73 en kun je op de foto met de Thruxton 1200 (inclusief dame!) in de Big Twin fotobooth. Bovendien vind je hier ook Triumph Customs, kun je echte koffie drinken van de VW Barista en staat de barbier voor je klaar om de stoppels van je wang te halen. Liefhebbers van de Meriden Triumph’s kunnen hun hart ophalen in de Expo van de Triumph Owners Club Nederland, waar een line-up van pre ’65 modellen gepresenteerd zal worden.

Voor wie van ver komt of er een weekend van wil maken is er een hotelarrangement met een BBQ de avond voorafgaand aan het evenement. Voor €46,50 p.p. (incl. ontbijt) slaap je dan in een tweepersoonskamer in het Van der Valk hotel te Leusden. De BBQ kost 15,- p.p. en zal gehouden worden bij de Ijsbreker. Informatie over het reserveren kun je hier vinden.

 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73, Promotor en Classic & Retro. Redacteuren Ad van de Wiel, Jan Kruithof, Eddie de Vries, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?