Zelf crossen met Kawasaki

De introductie van de KX450F is volgens Kawasaki goed verlopen en over de verkoop van de andere KX modellen maakt het merk zich ook geen zorgen. Ook trotst is Kawasaki op de nieuwe KX250F. Ter ere van deze serie en ter opening van het seizoen 2017 zal Kawasaki op woensdag 7 september het Kawasaki KX Event organiseren. Je kunt hier zelf rijden met de Kawasaki KX250F en de KX450F en KX-85II. Daarnaast zullen Kawasaki fabrieks- en teamrijders aanwezig zijn. Ook monteurs en natuurlijk Monster Energy Girls zullen niet ontbreken.

Om de Kawasaki’s uit te kunnen proberen is  gekozen voor een overzichtelijke baan met een relatief harde ondergrond, waardoor ook de minder gevorderde rijders de Kawa’s goed aan de tand kunnen voelen. Hier kun je alvast een indruk krijgen van de baan. De toegang tot het KX Event is gratis, voor het maken van een testrit moet je je wel van tevoren even aanmelden.

Kawa Babes

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73, Promotor en Classic & Retro. Redacteuren Ad van de Wiel, Jan Kruithof, Eddie de Vries, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?