Troost neemt taak Becker over

Nico Troost (57), een motorsportliefhebber in hart en nieren, zal voormalig directeur Johan Becker per 1 december opvolgen bij de MON. Becker stapte een aantal maanden geleden over naar de KNMV.

Troost is absoluut geen onbekende binnen de motorsportwereld. Als secretaris van MBC De Zeven Heuvelen te Groesbeek was hij al zeer nauw betrokken bij de motorcross. Troost rijdt zelf actief motor en neemt regelmatig deel aan offroad-ritten, regiocrossen en clubwedstrijden bij zijn vereniging. Daarnaast is hij actief als bestuurslid van een politieke partij.

Troost: “Ik ben blij met mijn aanstelling, het is natuurlijk fantastisch wanneer je van je hobby je beroep kunt maken. Ik heb er veel zin in en wil graag mijn steentje bijdragen om de MON nog beter op de kaart te zetten. Ik wil me inzetten om de clubs en het bondsbureau dichter naar elkaar toe te brengen. Daarnaast wil ik me inzetten om een zo breed mogelijk en betaalbaar motorsportpakket aan te bieden aan onze leden."

Mautic Tags

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.