13 C
Nederland
zaterdag 20 augustus 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Troost neemt taak Becker over

Nico Troost (57), een motorsportliefhebber in hart en nieren, zal voormalig directeur Johan Becker per 1 december opvolgen bij de MON. Becker stapte een aantal maanden geleden over naar de KNMV.

Troost is absoluut geen onbekende binnen de motorsportwereld. Als secretaris van MBC De Zeven Heuvelen te Groesbeek was hij al zeer nauw betrokken bij de motorcross. Troost rijdt zelf actief motor en neemt regelmatig deel aan offroad-ritten, regiocrossen en clubwedstrijden bij zijn vereniging. Daarnaast is hij actief als bestuurslid van een politieke partij.

Troost: “Ik ben blij met mijn aanstelling, het is natuurlijk fantastisch wanneer je van je hobby je beroep kunt maken. Ik heb er veel zin in en wil graag mijn steentje bijdragen om de MON nog beter op de kaart te zetten. Ik wil me inzetten om de clubs en het bondsbureau dichter naar elkaar toe te brengen. Daarnaast wil ik me inzetten om een zo breed mogelijk en betaalbaar motorsportpakket aan te bieden aan onze leden."

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen