Hopkins naar Crescent Suzuki

Crescent Suzuki heeft bevestigd dat John Hopkins komend seizoen in het WK Superbike samen met Leon Camier op de GSX-R1000 rijdt. Een echte verrassing is dit niet want nadat Suzuki zich uit de MotoGP terugtrok en Stefan Bradl de laatste Honda wegkaapte was er nog maar één serieuze optie voor Hopkins. Van overstapproblemen zal geen spraken zijn want Hopkins reed afgelopen seizoen al voor Crescent in het Britse Superbike-kampioenschap.

En hoe! Op slechts een paar duizendste van een seconde moest de Amerikaan de titel laten aan Tommy Hill. Op dit moment is Hopkins nog herstellende van een operatie. Die was nodig vanwege zijn crash als MotoGP-wildcardrijder op Brno. Hierdoor zal Hopkins pas begin 2012 voor het eerst weer testen. Camier doet dat eind deze maand al op Portimao.

Mautic Tags

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?