13 C
Nederland
zaterdag 20 augustus 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Hopkins naar Crescent Suzuki

Crescent Suzuki heeft bevestigd dat John Hopkins komend seizoen in het WK Superbike samen met Leon Camier op de GSX-R1000 rijdt. Een echte verrassing is dit niet want nadat Suzuki zich uit de MotoGP terugtrok en Stefan Bradl de laatste Honda wegkaapte was er nog maar één serieuze optie voor Hopkins. Van overstapproblemen zal geen spraken zijn want Hopkins reed afgelopen seizoen al voor Crescent in het Britse Superbike-kampioenschap.

En hoe! Op slechts een paar duizendste van een seconde moest de Amerikaan de titel laten aan Tommy Hill. Op dit moment is Hopkins nog herstellende van een operatie. Die was nodig vanwege zijn crash als MotoGP-wildcardrijder op Brno. Hierdoor zal Hopkins pas begin 2012 voor het eerst weer testen. Camier doet dat eind deze maand al op Portimao.

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen